Et arrangement som er spesialtilpasset behovene til borettslag og sameier


Vi gjentar suksessen fra i fjor, og gjennomfører «Vi fornyer Bergen» for andre gang onsdag 20. november på Radisson Blue Royal Hotel. Arrangementet er en del av «Vi fornyer Norge» – en arrangement serie som er spesialtilpasset behovene til borettslag og sameier i forbindelse med rehabilitering og ombyggings-prosjekter. Bak arrangementet står Rexir Bygg AS, Balkongentreprenøren AS, Varme & Bad AS og Modena Fliser, som sammen med en rekke leverandører har gleden av å invitere til et arrangement som er spesialtilpasset behovene borettslag og sameier har i forbindelse med rehabilitering og ombyggingsprosjekter. I tillegg til foredrag og utstilling, vil det bli servert mat og det blir underholdning med lokale artister. Deltagelse er uten kostnader.

Tverrfaglige perspektiver på rehabilitering, grønn rehabilitering, marked med stort behov og tett på kundene i fokus


La deg inspirere av de mange mulighetene som finnes til å oppgradere borettslaget. Se de nye løsningene som gir et ekstra rom, redusert energiforbruk, et fremtidsrettet arkitektonisk løft og et bedre bomiljø.

Målgruppe og temaer


Arrangementet består av utstilling og foredrag med fokus på rehabiliteringsprosessen, tekniske løsninger, finansiering og energiøkonomisering. Leverandører presenterer produkter og nyheter innen bygg og anlegg. Inviterte gjester er styremedlemmer i borettslag og sameier, samt representanter fra boligbyggelag. Her får du impulser, inspirasjon og idéer til å tenke fremtidsrettede løsninger.

Målet med arrangementet


Vår overordnede målsetning er å tilføre borettslag og sameier en helt ny bokvalitet der samspillet mellom bolig, bomiljø og beboer står helt sentralt. Deltagerne får informasjon som er nyttig for å kunne gjennomføre store rehabiliteringsprosjekter hvor levetid og lånetid henger sammen.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss.