Et arrangement som er spesialtilpasset behovene til borettslag og sameier

Vi fornyer Bergen gjennomføres for første gang onsdag 05.09.2018 på Fløien Folkerestaurant. Arrangører er Balkongentreprenøren AS og Hindenes Unneland & Juvik AS, som sammen med en rekke leverandører har gleden av å invitere til et arrangement som er spesialtilpasset behovene borettslag og sameier har i forbindelse med rehabilitering og ombyggingsprosjekter. I tillegg til foredrag og utstilling, vil det bli servert mat og det blir underholdning med lokale artister. Deltagelse er uten kostnader.

Bomiljø og livskvalitet i fokus

La deg inspirere av de mange mulighetene som finnes til å oppgradere borettslaget. Se de nye løsningene som gir et ekstra rom, redusert energiforbruk, et fremtidsrettet arkitektonisk løft og et bedre bomiljø.

Målgruppe og temaer

Arrangementet består av utstilling og foredrag med fokus på rehabiliteringsprosessen, tekniske løsninger, finansiering og energiøkonomisering. Leverandører presenterer produkter og nyheter innen bygg og anlegg. Inviterte gjester er styremedlemmer i borettslag og sameier, samt representanter fra boligbyggelag. Her får du impulser, inspirasjon og idéer til å tenke fremtidsrettede løsninger.

Målet med arrangementet

Vår overordnede målsetning er å tilføre borettslag og sameier en helt ny bokvalitet der samspillet mellom bolig, bomiljø og beboer står helt sentralt. Deltagerne får informasjon som er nyttig for å kunne gjennomføre store rehabiliteringsprosjekter hvor levetid og lånetid henger sammen.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss.