Inspirasjon og ideer til fremtidens fornyingsprosjekter


Balkongentreprenøren AS og Rexir Bygg AS har lang erfaring innen rehabilitering av borettslag. Vi har samarbeidet i mange prosjekter og kan levere alt fra totalentrepriser til enklere leveranser. Vi arrangerer Vi Fornyer Bergen for at borettslag, sameier og boligbyggelag skal få inspirasjon og ideer til fremtidens fornyingsprosjekter. Arrangementet er et forum der man kan treffe andre kollegaer som allerede har utført eller har planer om rehabilitering eller ombyggingsprosjekter.

Vårt mål er at kombinasjonen av faglige foredrag, leverandør utstilling og profesjonell underholdning med lokal forankring, vil gjøre Vi Fornyer Bergen til en lærerik og positiv opplevelse. Foredragsholdere og utstillere vil fokusere på produkter og tjenester som er viktige for borettslag og sameier. Produkter og løsninger skal ha god kvalitet og en lang levetid som strekker seg ut over prosjektenes finansieringstid.

Sammensetningen av inviterte foredragsholdere og utstillere er valgt for at de til sammen utgjør et flott og bredt spekter av ulike tjenester og produkter som passer i dette markedssegmentet. I Vi Fornyer Bergen står samspillet mellom boligen, bomiljø og beboer helt sentralt.

Daglig leder ved Balkongentreprenøren AS, Runar Soltveit.

Balkongentreprenøren AS


Balkongentreprenøren AS er størst i landet på utskifting og rehabilitering av balkongsystemer. Våre løsninger gir fordeler langt utover en tradisjonell rehabilitering av selve balkongen. Her kan beboerne få tilført et helt nytt rom som i praksis kan benyttes hele året. Fornying av fasade og arkitektur tilfører borettslaget en helt ny og moderne identitet.

“Våre balkongløsninger tilfører borettslaget en helt ny bokvalitet, der samspillet mellom boligen, bomiljø og beboer står helt sentralt.”

Runar Soltveit
Administrerende direktør, Balkongentreprenøren AS

Rexir Bygg AS


Rexir Bygg AS utfører et bredt spekter av leveranser innen nybygg, rehabilitering, ombygging og tilbygg. Bygging og rehabilitering av borettslag og boligbygg er bedriftens største forretningsområde.

Daglig leder ved Rexir AS, Jarle Odland.

Daglig leder ved VB, Øystein Kjellsen

Varme & Bad AS


VB er en landsdekkende rørleggerkjede som leverer vann, varme og energi til hele Norge.
Trenger du hjelp til rehabilitering av bad og VVS? Våre 200 rørleggerbedrifter og mer enn 1600 kunnskapsrike fagfolk kan hjelpe deg med å få kontroll på vann- og sanitærinstallasjonene i alle bygg.
VB samarbeider med Boligmappa.no, boligens eget servicehefte på nett.

Modena Fliser AS


Modena Fliser AS er en landsdekkende faghandel innen keramiske fliser. Våre produkter og løsninger passer både for små og store prosjekter. Vi leverer alt innen fliser, fra baderom til store rehabiliteringer av fasade. Vårt fokus er å levere design, kvalitet og bærekraftige produkter som sikrer gode bomiljøer for fremtiden.

Tom Chr. Egeland Adm.Dir/CEO Modena Fliser