Kort om Vi Fornyer Bergen

Vi Fornyer Bergen arrangerer messen Vi Fornyer Bergen som er rettet mot  borettslag, sameier og boligbyggelag slik at de skal få inspirasjon og ideer til fremtidens fornyingsprosjekter. Messen er et forum der man kan treffe andre kollegaer som allerede har utført eller har planer om rehabilitering eller ombyggingsprosjekter.

Vi tar personvern på alvor og forplikter oss til å følge de til enhver tid gjeldende lover i Norge for beskyttelse av personvern. Vi følger også Datatilsynets anbefalinger og råd på godt personvern.

Når samler vi inn personopplysninger om deg?

  • Når du fyller ut kontaktskjema eller andre skjema på Vi Fornyer Bergen web-siden.
  • Når du ringer eller sender oss e-post kan denne informasjonen bli lagret i vårt CRM-system. Det samme gjelder om du kontakter oss via sosiale medier.
  • Vi samler fra tid til annen inn opplysninger fra åpne kilder (typisk Brønnøysundregisteret, Norge Bygges, og andre åpne nettsider).

Hvorfor samler vi inn opplysningene og hvordan brukes disse

Vi samler inn opplysninger for enten å utføre salgsvirksomhet eller kundeservice. Dette inkluderer:

  • Sende deg informasjon som du har bedt om å få av oss
  • Sende deg informasjon om produkter/tjenester du har kjøpt av oss
  • Utføre salgsaktivitet hvor det er etablert en berettiget og gjensidig interesse
  • Svare på spørsmål vi får via kontakt-skjema, e-post henvendelser, og telefon.
  • Utføre kontraktsforpliktelser som å gi tilgang på informasjon om prosjekt, fakturering, påminnelser, og lignende.
  • Spørre om tilbakemeldinger på produkter og tjenestene vi leverer

Hva slags personopplysninger samles inn?

Personopplysninger vi samler inn vil være grunndata som navn, bedriftsnavn, telefonnummer og e-post adresse.

Om du sender oss beskrivelse av arbeid du ønsker utført eller annen tilhørende relevant informasjon vil dette også bli lagret.

Opplysninger som lagres utover dette vil være notater i forbindelse med kundeoppfølging. For eksempel om du ber oss kontakte deg igjen om 6 måneder eller når vi har noe informasjon som er relevant for deg.

Hvor lenge beholder vi personopplysninger

Vi lagrer innsamlede opplysninger så lenge det har en hensikt med tanke på hjemmel for å ha personopplysningene i utgangspunktet. Så lenge du fortsatt kan ha behov for produkter/tjenester så vil vi beholde opplysninger om deg. Om du er kunde av oss så beholder vi opplysninger om arbeidet som er gjort.

Eksempler på når vi sletter eventuelle personopplysninger vi har:

  • Om du kontakter oss og ber oss om å slette opplysninger vi har lagret på deg så vil vi naturligvis slette all slettbar informasjon om deg i våre systemer.
  • Om vi prøver å kontakte deg og din e-post adresse eller telefonnummer ikke virker så sletter vi dine kontaktdata.

Deler vi opplysninger med andre?

Det korte svaret på det er nei. Vi deler ikke opplysninger du gir oss med noen tredjepart.

Det finnes kun et «unntak»:

  1. Vi benytter oss av et CRM-system for å holde orden på kunder/prospekter og et e-post program for utsendelse av nyhetsbrev. Dette er tjenester vi kjøper fra eksterne leverandører og hvor vi lagrer opplysninger. Vi deler dog ikke vår tilgang til verken CRM-system eller nyhetsbrev med noen ekstern part.

Vi kan dele referanser og informasjon om prosjekter vi har gjennomført offentlig, men vi vil ikke dele personinformasjon offentlig uten eksplisitt samtykke på forhånd.

Få innsyn i eller få slettet eventuell lagret informasjon på deg

Dette kan gjøres veldig enkelt ved å sende oss en e-post til personvern@vifornyerbergen.no. All «persondata» vi har lagret vil inkludere en e-post adresse så hvis du er lagret i våre systemer vil det være med din e-post adresse. Om du har eller har benyttet flere e-post adresser så kan du legge disse inn i kommentarfeltet og vi vil sjekke hvilken informasjon som eventuelt er lagret på disse.

Skriv i e-posten om du ønsker å få innsyn i lagret informasjon eller om du ønsker at vi sletter all slettbar informasjon om deg.

Vi kommer tilbake til deg innen 48 timer. Om det haster mer enn dette så kan du ringe oss på 992 71 447.

Informasjonskapsler / Cookies

Vi benytter oss av informasjonskapsler av to grunner. Den første er for at siden skal laste raskere. Ved å plassere en cookie på deg så vil du som er såpass interessert at du besøker siden vår flere ganger etter hverandre slippe å vente unødvendige millisekunder på at siden skal laste.

Den andre er at vi ønsker å markedsføre oss mest mulig effektivt. Vi benytter fra tid til annen såkalt «remarketing» slik at du som har besøkt vår side får en påminnelse om at vi fortsatt eksisterer og gjerne besøker oss igjen.

Normalt så utløper disse informasjonskapslene i løpet av en måned. Du kan dog når som helst slette dem selv i din egen nettleser.

SSL

Hele Vi Fornyer Bergen er kryptert med SSL. Dette er med på å gjøre informasjon du sender via kontaktskjema på nettsiden så trygg som mulig.

Statistikk og besøkende

Vi benytter analyseprogrammet Google Analytics. Det sporer antall besøkende og handlinger på siden slik at vi får oversikt over hvor besøkende kommer fra (på nettet), hvilke sider de besøker på vår side, hvor lenge de blir værende, etc.

Dette er nyttig kunnskap for oss når vi jobber med å forbedre tjenesten/siden vår.

Annet

Hvis noe er glemt i denne personvernerklæringen eller noe er uklart så ikke nøl med å kontakt oss.

Kontakt oss også hvis du har innspill på hvordan vi kan forbedre personvernet vårt eller om du har en klage på hvordan vi har håndtert personvern. Du treffer oss på personvern@vifornyerbergen.no eller ring oss direkte på 992 71 447.

Takk for du leste hele vår personvernerklæring.